SearchSearch   ProfileProfile   Log inLog in   RegisterRegister 

running firstspot for first time

 
Post new topic   Reply to topic    FirstSpot Forum Index -> Pre-sales Support Forum
View previous topic :: View next topic  
Author Message
janvds



Joined: 27 Apr 2011
Posts: 7
Location: Ontario

PostPosted: Thu Jun 02, 2011 6:17 pm    
Post subject: running firstspot for first time

Hi,
I am installing FirstSpot on a computer for the first time. I've gone through all of the steps in the readme file prior to installing software. I've also followed the beginning of Chapter 2 in the user guide.

When I try to run FirstSpot for the first time, I get an error message "Internet Explorer cannot display the webpage"

Can someone tell me what I need to do to get the software working?

Thanks,

Jan
Back to top
alan
Forum facilitator


Joined: 26 Sep 2003
Posts: 4405

PostPosted: Fri Jun 03, 2011 4:57 am    
Post subject:

So you try to access Configuration Manager via the FirstSpot program group shortcut?

Most likely the Apache web server is not functioning correctly. Please:

1) Make sure there is no other web server (e.g. IIS) installed in your machine. Also, disable any firewall in your system.

2) Try to start the Apache service manually in Windows Service Console. Notice any error message.

3) Do you have another Windows that you can install FirstSpot on? Sometimes, this is the fatest way as the original Windows might have something intervene with FirstSpot.
_________________
~ Patronsoft Limited ~
Back to top
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    FirstSpot Forum Index -> Pre-sales Support Forum All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group