SearchSearch   ProfileProfile   Log inLog in   RegisterRegister 

error

 
Post new topic   Reply to topic    FirstSpot Forum Index -> Pre-sales Support Forum
View previous topic :: View next topic  
Author Message
kenny



Joined: 23 Oct 2003
Posts: 12
Location: arkansas

PostPosted: Fri Jan 09, 2004 3:19 am    
Post subject: error

Running w2k adv. svr.

just started getting this error when i try to start firstspot

The PatronSoft FirstSpot Dispatcher service terminated unexpectedly. It has done this 1 time(s). The following corrective action will be taken in 0 milliseconds: No action.

if i restart the comp. same thing

any ideas?


Thanks
Kenny
Back to top
kevin
Forum facilitator


Joined: 26 Sep 2003
Posts: 442

PostPosted: Fri Jan 09, 2004 4:32 am    
Post subject:

The error message does sometimes appear in the event log; however you can ignore it unless you experience any abnormal behaviour of FirstSpot.

~ Patronsoft Limited ~


Last edited by kevin on Fri Jan 09, 2004 5:44 am; edited 1 time in total
Back to top
kenny



Joined: 23 Oct 2003
Posts: 12
Location: arkansas

PostPosted: Fri Jan 09, 2004 4:43 am    
Post subject:

well it is not starting the service in the config manager.
Back to top
kevin
Forum facilitator


Joined: 26 Sep 2003
Posts: 442

PostPosted: Fri Jan 09, 2004 5:36 am    
Post subject:

Did the error appear in eventlog or from the Configuration Manager?

Any other error shown in the Configuration Manager?

Please check from the Services Manager (under Conrol Panel), to see if RRAS (Routing and Remote Access) can be started (manually). If not, please make sure all RRAS is set to 'manual start' and all its dependent services can be started before starting FirstSpot.

Please add _debug=1 into the config.ini file, under the [misc] section. Start FirstSpot again, then send us (firstspot@patronsoft.com) all files under the FirstSpot\Log directory.

~ Patronsoft Limted ~


Last edited by kevin on Tue Jan 13, 2004 1:41 pm; edited 1 time in total
Back to top
alan
Forum facilitator


Joined: 26 Sep 2003
Posts: 4414

PostPosted: Sat Jan 10, 2004 5:42 am    
Post subject:

we received your logs.

One minor correction, when we asked you to start RRAS, it is just a test. If you start RRAS without errors, stop it (the RRAS status should be "stopped" and "manual" before starting FirstSpot).

Then try start FirstSpot. FirstSpot will try to start RRAS itself. Send us the debug log again if you still have problems (also, please send us the config.ini).

Alternatively, we can remotely diagnose for you (e.g. using VNC). Send us the instruction at firstspot@patronsoft.com if you want to.
_________________
~ Patronsoft Limited ~
Back to top
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    FirstSpot Forum Index -> Pre-sales Support Forum All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group