SearchSearch   ProfileProfile   Log inLog in   RegisterRegister 

Trial version problem
Goto page Previous  1, 2
 
Post new topic   Reply to topic    FirstSpot Forum Index -> Pre-sales Support Forum
View previous topic :: View next topic  
Author Message
vx0



Joined: 03 Sep 2012
Posts: 24
Location: Houston

PostPosted: Wed Sep 19, 2012 2:47 am    
Post subject:

Alan,
We got the premium license and everything looks good. We have one strange issue. What we are seeing is that after the client pays through authorize.net and are returned to firstspot, they get a cookie failure and have to re-enter their username and password to continue to use the service. Happens all the time. What would cause this?

Mark
Back to top
alan
Forum facilitator


Joined: 26 Sep 2003
Posts: 4414

PostPosted: Wed Sep 19, 2012 7:51 am    
Post subject:

Please make sure your browser accept cookie. Maybe you can try use other browser and test again?

Also, did you see the txn.log file? See http://patronsoft.com/forum/viewtopic.php?t=2058
_________________
~ Patronsoft Limited ~
Back to top
vx0



Joined: 03 Sep 2012
Posts: 24
Location: Houston

PostPosted: Sun Sep 23, 2012 5:53 pm    
Post subject:

We have tried on several machines and several different flavors of browsers that have cookies allowed. Still have the issue coming back from authorize.net where it complains about cookies and requires user/pass to be re-entered. Any thoughts on what else we can check?
Back to top
vx0



Joined: 03 Sep 2012
Posts: 24
Location: Houston

PostPosted: Sun Sep 23, 2012 5:58 pm    
Post subject:

The txn.log say xxxx account has been updated for each authorized user
Back to top
cola
Forum facilitator


Joined: 24 Sep 2012
Posts: 3

PostPosted: Mon Sep 24, 2012 6:20 am    
Post subject:

First, can you pass us the exact error message of your cookie failure?

Also, it is normal to input FirstSpot username and password again after successful transaction on authorize.net. This is by-design.
_________________
~ Patronsoft Limited ~
Back to top
vx0



Joined: 03 Sep 2012
Posts: 24
Location: Houston

PostPosted: Mon Sep 24, 2012 7:05 am    
Post subject:

It isn't an error, as it were, it just displays the configurable message about cookies. If this behavior is by design, is there a way around it? It seems redundant.
Back to top
cola
Forum facilitator


Joined: 24 Sep 2012
Posts: 3

PostPosted: Mon Sep 24, 2012 9:57 am    
Post subject:

Can you reproduce the the configurable message and post it to me?
_________________
~ Patronsoft Limited ~
Back to top
vx0



Joined: 03 Sep 2012
Posts: 24
Location: Houston

PostPosted: Thu Sep 27, 2012 9:54 pm    
Post subject:

Sorry for the long delay in responding, but the system is installed some distance from me and I haven't been able to get there yet. Just as additional info, I altered the response in the UI Customization, but I will try to get a screen shot of it.
Back to top
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    FirstSpot Forum Index -> Pre-sales Support Forum All times are GMT
Goto page Previous  1, 2
Page 2 of 2

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group