SearchSearch   ProfileProfile   Log inLog in   RegisterRegister 

Search found 15 matches
FirstSpot Forum Index
Author Message
  Topic: Periodic service restarts needed to make FirstSpot work
nottinghub

Replies: 0
Views: 2892

PostForum: Pre-sales Support Forum   Posted: Sun Jun 17, 2012 4:12 pm   Subject: Periodic service restarts needed to make FirstSpot work
I have FS 7.0.6 installed on a Windows 2008 server x64 with MySQL ODBC 3.51 Driver.

We have been running FS for a few weeks but recently I started getting the following errors from the Application ...
  Topic: Strange Fatal Error
nottinghub

Replies: 1
Views: 2162

PostForum: Pre-sales Support Forum   Posted: Fri May 11, 2012 5:08 pm   Subject: Strange Fatal Error
I am been getting a number of clients that get a strange error message after they fill in the Extra User Information fields and hit Submit.

The system responds with the following:

Notice: Unde ...
  Topic: Passive Login Issue
nottinghub

Replies: 0
Views: 3322

PostForum: Pre-sales Support Forum   Posted: Fri Apr 20, 2012 4:23 pm   Subject: Passive Login Issue
We are running FS v7.0.6 on Windows Server 2008 64-bit and mySql v6.

our current login option include "Both Username/Password and Scratch Code together". We don't use shopping cart in our ...
  Topic: URLs don't get logged
nottinghub

Replies: 14
Views: 12755

PostForum: Pre-sales Support Forum   Posted: Thu Apr 12, 2012 6:42 am   Subject: URLs don't get logged
The issue is now resolved.

As per your instructions, I did the following
1) shutdown FirstSpot
2) replace tmpurl.dbf under datasource directory with the "blank" file from the original ...
  Topic: URLs don't get logged
nottinghub

Replies: 14
Views: 12755

PostForum: Pre-sales Support Forum   Posted: Wed Apr 11, 2012 3:20 pm   Subject: URLs don't get logged
I dropped the table, then recreated with the following statement:
create table tmpurl
(
name varchar(80),
url varchar(254),
reserved1 integer,
destip varchar(15),
destport integer
);
...
  Topic: URLs don't get logged
nottinghub

Replies: 14
Views: 12755

PostForum: Pre-sales Support Forum   Posted: Wed Apr 11, 2012 3:01 pm   Subject: URLs don't get logged
as I am using mysql, how would like me to recreate tmpurl ?
  Topic: URLs don't get logged
nottinghub

Replies: 14
Views: 12755

PostForum: Pre-sales Support Forum   Posted: Wed Apr 11, 2012 2:55 pm   Subject: URLs don't get logged
11/04/2012 16:08:22 ** Starting Print Log **
11/04/2012 16:08:22 ** FirstSpot Version (7.0.6) **
11/04/2012 16:08:22 ** Service: Read Session Log: Session Log[ON]
11/04/2012 16:08:22 ** Service ...
  Topic: URLs don't get logged
nottinghub

Replies: 14
Views: 12755

PostForum: Pre-sales Support Forum   Posted: Wed Apr 11, 2012 2:09 pm   Subject: URLs don't get logged
Same thing. I switched to the original C:\Program Files (x86)\FirstSpot\datasource\firstspot.dsn; then restarted FS. Still no log in the log folder, clicking on "Show URL" also shows empty l ...
  Topic: URLs don't get logged
nottinghub

Replies: 14
Views: 12755

PostForum: Pre-sales Support Forum   Posted: Wed Apr 11, 2012 12:26 pm   Subject: URLs don't get logged
yes, I changed the setting under Configuration Manager UI. I restarted the server to be sure....still no log
  Topic: URLs don't get logged
nottinghub

Replies: 14
Views: 12755

PostForum: Pre-sales Support Forum   Posted: Wed Apr 11, 2012 10:38 am   Subject: URLs don't get logged
Hi,

I am using FS 7.0.6 on Win 2008 64-bit and mySQL 6.0.9

I have enabled URL tracking for Standard Ports under "Access Control". When I click on show URL Log, the log is empty. There ...
  Topic: unable to use Both Username/Password & Scratch Code toge
nottinghub

Replies: 2
Views: 2334

PostForum: Pre-sales Support Forum   Posted: Wed Apr 11, 2012 10:33 am   Subject: unable to use Both Username/Password & Scratch Code toge
Problem was resolved.

It was due to an error caused by some changes we put in the login.tpl file. Reverting to the default tpl fixed the issue.
  Topic: How can I use a "=" sign in a URL used for "E
nottinghub

Replies: 4
Views: 3375

PostForum: Pre-sales Support Forum   Posted: Mon Apr 02, 2012 10:25 am   Subject: How can I use a "=" sign in a URL used for "E
great. it works now.

thanks for your help.
  Topic: unable to use Both Username/Password & Scratch Code toge
nottinghub

Replies: 2
Views: 2334

PostForum: Pre-sales Support Forum   Posted: Mon Apr 02, 2012 10:12 am   Subject: unable to use Both Username/Password & Scratch Code toge
I have a strange issue with FirstSpot 7.0.6 using MySQL 6.0.9 (using mysql-connector-odbc-3.51.30-winx64 drivers) on Windows Server 2008 R2 Enterprise 64-bit.

When I set up Login Option as "Us ...
  Topic: How can I use a "=" sign in a URL used for "E
nottinghub

Replies: 4
Views: 3375

PostForum: Pre-sales Support Forum   Posted: Mon Apr 02, 2012 9:34 am   Subject: How can I use a "=" sign in a URL used for "E
thanks. it works.

but a new related issue came up. The URL I am using is actually: https://booking.somewebsite.com/page.do?variable=parameter

after click the link, the user gets the following er ...
  Topic: How can I use a "=" sign in a URL used for "E
nottinghub

Replies: 4
Views: 3375

PostForum: Pre-sales Support Forum   Posted: Sat Mar 31, 2012 3:35 pm   Subject: How can I use a "=" sign in a URL used for "E
I have a new installation of Firstspot that I am setting up.

In the UI Customization, I tried to customize "Content of free links" and add the following link:

"Some Website=http:/ ...
 
Page 1 of 1
All times are GMT
Jump to:  


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group