SearchSearch   ProfileProfile   Log inLog in   RegisterRegister 

Search found 5 matches
FirstSpot Forum Index
Author Message
  Topic: Network Security
burg538

Replies: 3
Views: 11640

PostForum: Pre-sales Support Forum   Posted: Tue Nov 25, 2003 6:30 pm   Subject: network
We have had the same problem but could enter the option "Disable client to Client communication" in our accesspoint, maybe your AP have the same option. It solved our problem.
  Topic: Media Connect Status
burg538

Replies: 6
Views: 16010

PostForum: Pre-sales Support Forum   Posted: Tue Oct 28, 2003 8:52 pm   Subject: up
Now we have firstspot up and running, what have we done. Reinstall firstspot en added the config.ini with _allow_privateNIC_disconnect=true. We have given the second NIC the IPadres 10.20.7.1 and subn ...
  Topic: Media Connect Status
burg538

Replies: 6
Views: 16010

PostForum: Pre-sales Support Forum   Posted: Fri Oct 24, 2003 3:33 pm   Subject: no solution
We have tried a several posibilities; added the entry in the config.ini as said before, installed a new NIC (Intel 10/100 NIC), al those without solving the problem. Other solutions ?
  Topic: Media Connect Status
burg538

Replies: 6
Views: 16010

PostForum: Pre-sales Support Forum   Posted: Fri Oct 24, 2003 1:24 pm   Subject: NIC
The networkadapter we use as a Private network interface is an Realtek RTL8139/810x Family Fast Ethernet NIC and seems to work fine.
  Topic: Media Connect Status
burg538

Replies: 6
Views: 16010

PostForum: Pre-sales Support Forum   Posted: Fri Oct 24, 2003 11:31 am   Subject: Media Connect Status
When i start Firstspot i get the failure "Media Connect Status: UNKNOWN"
What is the solution for this problem ?
 
Page 1 of 1
All times are GMT
Jump to:  


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group